Tiina

p20130330-103324

Olen työskennellyt jäsenkorjaajana vuodesta 2012 alkaen. Kokonaisvaltainen hyvinvointi on lempiaiheeni. Terve keho on kivuton, joustava ja vahva. Työssäni voin auttaa ihmisiä kohti näitä tavoitteita jokaisen yksilöllisistä lähtökodista käsin. Kalevalaisessa jäsenkorjauksessa mielestäni parasta on sen lempeys ja tehokkuus, jotka tekevät siitä syvällisesti ja monella eri tasolla vaikuttavan hoitomuodon. Saan todistaa työssäni jatkuvasti pieniä ihmeitä.

Olen valmistunut filosofian maisteriksi vuonna 2007, luontaisyrttineuvojaksi vuonna 2008 ja kalevalaiseksi jäsenkorjaajaksi vuonna 2013. Olen käynyt myös monia muita täydentävien hoitomuotojen kursseja ja kouluttaudun jatkuvasti lisää muun muassa Kansanlääkintäseura ry:n kalevalaisen jäsenkorjauksen täydennyskoulutuksissa.

Jäsenkorjaaja ei ole koskaan valmis, vaan jokainen asiakas on opettajani.

Tarvittaessa pohdin asiakkaani kanssa tämän työergonomiaa, elämäntapoja, ruokavaliota ja treeniä. Olen harrastanut joogaa (pääasiassa dynaamista astanga- ja vinyasa flow -joogaa) 15 vuotta. Harrastan liikuntaa monipuolisesti ja tykkään kokeilla uusia lajeja. Käytän harrastuneisuuttani ja laajaa hyvinvointialan asiantuntemustani apunani jäsenkorjaajan työssäni.

Ota yhteyttä, niin mietitään, miten voisin auttaa juuri sinua!

Teen myös yrityskäyntejä työhyvinvoinnin tueksi.

Olen lisäksi RYT 200 -joogaopettaja. Koulutuksessani oli vahva anatomiapainotus, mikä tukee hyvin jäsenkorjaustyötäni – ja toisinpäin! Joogakursseistani ilmoittelen Relajooga-nettisivullani.

© Tiina Ahokas. Ethän käytä tekstejäni tai kuviani luvatta.

Mainokset