Noidannuoli?

Noidannuoli on äkillinen, voimakas kiputila selkärangan alueella. Siitä käytetään myös nimeä lumbago. Se alkaa usein nostoliikkeen tai ylös nousemisen yhteydessä. Asento muuttuu kivun ja lihaskrampin seurauksena vinoksi ja jäykäksi ja selän liikuttaminen koskee. Veto altistaa noidannuolelle.

Noidannuoli iski! Mikä neuvoksi?

Soita tai lähetä tekstiviesti heti, niin yritetään järjestää sinulle akuuttiaika. Parhaisiin tuloksiin alaselän kiputiloissa pääsee, kun jäsenkorjauksen tekee mahdollisimman pian, mieluusti jo tuntien kuluessa kivun alkamisesta. Muutoin kipualue saattaa tulehtua, jolloin toipuminen pitkittyy.

Jos kipukohta on jo tulehtunut, varataan aika vähän pidemmälle. Odotellessa kipualuetta kannattaa hoitaa suolakääreellä kolmesti päivässä. Se rauhoittaa tulehdusta ja kipua.

Hoidon jälkeen on syytä ottaa 3–5 päivää hyvin rauhallisesti, ettei noidannuoli uusiudu.

Noidannuolen hoitamisesta kalevalaisella jäsenkorjauksella on erinomaisia tuloksia. Yleensä kipu helpottuu jo jalkoja hoitaessa, eli ennen kuin kipualueelle on koskettukaan. Jäsenkorjauksen jälkeen olo on yleensä jo paljon parempi ja ryhti suorempi. Kahden vuorokauden kuluttua hoidosta selkä on parhaassa tapauksessa jo täysin normalisoitunut.

© Tiina Ahokas. Ethän käytä tekstejäni tai kuviani luvatta.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s